Om ARTbyASP

Der er en kunstner gemt i alle børn og voksne...

Hvis vi tør være umiddelbare, lege og prøve ideer af.

I år 2000 genoplevede jeg min egen glæde, ved at male på et kursus i Meyers køkken i København. Temaet var samarbejde, og vejledt af en professionel kunstner, skulle vi sammen kreere et maleri. Det åbnede en ny fantastisk og inspirerende verden med kurser, udstillinger og muligheder for, at møde nye spændende mennesker.

Jeg er autodidakt kunstner og mit formål med at male, er at have det sjovt i processen, og samtidig skabe malerier med et individuelt og personligt præg. Inspirationen kommer ved, at betragte og mærke verdenen, for derefter at lade ideerne og kreativiteten vokse. Jeg maler for tiden mest figurativt i akryl, men til tider blandet med kridt, tusch, oliefarver og andre effekter.

Jeg tager ofte udgangspunkt i fotos af byer, bygninger, naturen og mennesker, for derefter at arbejde videre enten ud fra billedet eller med en god portion ny fantasi. Blandingen af de fede og rustikke penselstrøg med de finere og sluttelig lidt  fantasi. Alt sammen leg med farver, streger og kontraster.

Velkommen til mine malerier og min verden, som forhåbentlig kan inspirere og sætte gang i tanker og glæde hos den, der betragter……


Gitte Asp Møller

Historien om Gitte Asp Møller

Jeg er født i 1965 og opvokset i en lille by udenfor Sønderborg. Flyttede som ung til Aarhus og drømte om, at blive sminkør på teateret. Virkeligheden blev dog en lang og god karriere i en større virksomhed med jobs, der indeholdt alt andet end kreative opgaver. Men med årene begyndte kreativiteten dog at spire i fritiden.

Jeg glad for at rejse, sport, naturen, familielivet og det gode samvær med mennesker. Det er her, jeg altid på en eller anden måde får ideer til det næste værk. Der er fantastiske motiver overalt, uanset om man rejser ud i verdenen, eller er i hverdagen i Danmark, blot man tør stoppe op og iagttage.

Mit kreative værksted er i mit eget hjem i Kolding, hvor jeg har stor glæde af det gode lys og masser af plads. Dette giver mig mulighed for, at bruge mere tid på det kreative univers lige når jeg har lyst, og plads til at studere værket igen og igen, inden det bliver endelig godkendt som værende færdigt. 

Male & tegnekurser

Mulle Ravn – Kolding
Lene Lundgaard – Slagelse
Verner Brems – Kolding
Margit Enggaard – Fanø
Rie Brødsgaard – Kolding
Mogens Leaner – Kolding
Adam Gabriel – Kolding, Sønderborg og Højer