Om ARTbyASP

Der er en kunstner gemt i alle børn og voksne...

Hvis vi tør være umiddelbare, lege og prøve ideer af.

I år 2000 genoplevede jeg min egen glæde, ved at male på et kursus i Meyers køkken i København. Temaet var samarbejde, og vejledt af en professionel kunstner, skulle vi sammen kreere et maleri. Det åbnede en ny fantastisk og inspirerende verden med kurser, udstillinger og muligheder for, at møde nye spændende mennesker.

Mit formål med at male, er at have det sjovt i processen, og samtidig skabe malerier med et individuelt og personligt præg. 
At rejse er at leve og jeg finder ofte min inspiration til næste værk på disse rejser. Der findes fantastiske smukke steder, stemninger og livsfortællinger overalt, blot man tør stoppe op og iagttage og lade sig inspirere.

Jeg tager udgangspunkt i fotos af mennesker, bygninger, naturen og stemninger.Jeg bliver inspireret af processen og stemningen, lige fra de enkle detaljer til de hurtige penselsstrøg i croquis eller stemninger man kan fange i portrætter.  

Velkommen til mine malerier og min verden, som forhåbentlig kan inspirere og sætte gang i tanker og glæde hos den, der betragter……


Gitte Asp Møller 

Historien om Gitte Asp Møller

Jeg er født i 1965 og opvokset i en lille by udenfor Sønderborg. Flyttede som ung til Aarhus og drømte om, at blive sminkør på teateret. Virkeligheden blev dog en lang og god karriere i en større virksomhed med jobs, der indeholdt alt andet end kreative opgaver. Men med årene begyndte kreativiteten dog at spire i fritiden.

Jeg tænker kreativt i alt hvad jeg laver, finder mit flow og fordyber mig i processen hvor alt er tilladt.

Jeg arbejder med mine værker fra eget hjem. Dette giver mig mulighed for, at gå til og fra i processen. Ideer samles ofte over en længere periode, indtil de er klar til at komme frem på lærredet. Det er en proces der er vigtig for mig, for at nå frem til det rigtige resultat. Er det et maleri, der skal fortælle en historie, vække en spirende nysgerrighed eller er det blot fri fantasi….

Male & tegnekurser

Kunstskolen Annes atelier
Adam Gabriel 
Verner Brems 
Ken Denning 
Mogens Leander
Margit Enggaard
Rie Brødsgaard
Lene Lundgaard
Mulle Ravn